24 maart 2007

Jong Defensie Survival- aanmelden voor 3 april!

Durf jij mee te survivalen met Jong Defensie? Meld je dan voor 3 april aan voor de Jong Defensie Survival! Het aantal plaatsen is beperkt!
Datum: sessie A (1-2 mei) of sessie B (14-15 mei)
Kosten: € 25,- p.p.
Aanmelden: stuur voor 3 april een mail naar http://www2.blogger.com/jdsurvival2007@gmail.com. Geef bij je aanmelding aan of je met sessie A of sessie B wilt meedoen en of je één van beide sessies echt niet kunt. Na aanmelding krijg je van Jong Defensie een ontvangstbevestiging per e-mail met daarin informatie over de verdere procedure (zoals loting bij meer aanmeldingen dan plaatsen).

12 maart 2007

Lunchlezing vrijdag 23 maart "Hoe worden wetten gemaakt?"

Alle HoCo's zijn op de één of andere manier bij wetgeving betrokken, maar hoe worden wetten nu eigenlijk precies gemaakt? Prof.dr. G.J. Veerman, hoogleraar Wetgeving en Wetgevingskwaliteit van de Universiteit Maastricht en hoofd van het Kenniscentrum Wetgeving van het Ministerie van Justitie, komt dit uitleggen. De lezing zal beginnen om 12:15 uur en er zal gelegenheid zijn om vragen te stellen. De lezing is bedoeld voor niet-juristen, maar juristen die hun staatsrecht willen ophalen zijn natuurlijk ook van harte welkom. De lezing is toegankelijk voor leden en niet-leden, maar bij teveel aanmeldingen hebben leden voorrang. Graag opgeven via activiteiten.yohoco@gmail.com onder vermelding van je naam, paspoortnummer en geboortedatum (- deze gegevens hebben wij voor de beveiliging nodig-).
datum en tijdstip: vrijdag 23 maart, 12:15 – 13:00 uur
lokatie: Marcus Bakkerkamer, Tweede Kamer

11 maart 2007

Borrel maandag 19 maart in Café Scheltema's

Kom gezellig borrelen en maak kennis met de andere YoHoCo-leden op de YoHoCo-borrel in Café Scheltema's. Kom alleen of neem al je jonge collega's mee! Opgeven is niet nodig. Lid zijn wordt op prijs gesteld, maar je mag altijd een keer kennis komen maken als je nog geen lid bent.
datum en tijdstip: 19 maart van 17:30 - 19:00 uur
lokatie: Café Scheltema's (Parkstraat 39a, achter het Lange Voorhout).