21 april 2008

maandag 21 april Bezoek met YoHoCo het Kabinet der Koningin!

Het Kabinet der Koningin zorgt voor de ambtelijke ondersteuning van de Koningin bij de uitoefening van haar staatsrechtelijke taken en fungeert als schakel tussen Koningin en ministers. Lijkt het je interessant om eens nader kennis te maken met deze organisatie? Geef je dan snel op voor het YoHoCo-bezoek aan het Kabinet der Koningin. Tijdens dit bezoek zal de directeur of de plaatsvervangend directeur alsmede een jonge medewerker die werkzaam is bij het Kabinet der Koningin het één en ander vertellen over het Kabinet der Koningin. Uiteraard zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen. Het bezoek wordt afgesloten met een borrel.

Datum en tijd: maandag 21 april 17:00 – 18:30 uur
Locatie: Kabinet der Koningin, Korte Vijverberg 3 te Den Haag
Kosten: voor YoHoCo-leden gratis en voor niet-leden (jonger dan 37 jaar) € 20,- inclusief lidmaatschap van YoHoCo
Aanmelden: activiteiten.yohoco@gmail.com

11 april 2008

Vrijdag 11 april Vergeet niet* om je op te geven voor de Workshop Geheugentraining van Purple Monkey! Georganiseerd door YoHoCo.

Leer optimaal gebruik te maken van je geheugen en geef je op voor de workshop geheugentraining van Purple Monkey. In deze workshop leer je allerlei geheugentechnieken om onder meer namen en getallen beter te onthouden. Daarnaast leer je technieken om in het openbaar te spreken zonder gebruik te maken van aantekeningen. Ten slotte leer je technieken waarmee je actielijsten en boodschappenlijsten beter kunt onthouden en reproduceren,
*En om dit niet te vergeten moet je natuurlijk de workshop bijwonen op onderstaande tijd en locatie.
Datum en tijd: vrijdag 11 april van 9:30 -12:30 uur
Locatie: Raad van State, Lange Vijverberg 3, zaal 105
Kosten: €20,- voor leden. € 40,- voor niet-leden incl. lidmaatschap van YoHoCo (onder 37 jaar)
Aanmelden: activiteiten.yohoco@gmail.com
Meer informatie: www.purplemonkey.nl