29 november 2009

Bestuurs- en organisatietalent gezocht!

Voor 2010 is YoHoCo op zoek naar nieuwe bestuurs- en commissieleden om de vereniging te leiden en activiteiten te organiseren. Er zijn vacatures voor het bestuur, de reiscommissie en de (nieuw te vormen) activiteitencommissie. Heb je interesse in een functie bij YoHoCo? Mail dan voor zaterdag 12 december een korte motivatie naar bestuur.yohoco@gmail.com. Mocht je eerst nog meer informatie willen over een bepaalde functie, dan kan je ook naar dit e-mailadres mailen.

YoHoCo-bestuur
Het jaar 2009 nadert zijn einde en een bestuurswisseling is aanstaande. Het huidige bestuur zoekt dan ook opvolgers om de leiding aan over te dragen. Neem jij de uitdraging aan om YoHoCo nog groter te maken? We zijn op zoek naar een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een bestuurslid studiereis en een bestuurslid activiteiten.

YoHoCo-reiscommissie
Wil jij volgend jaar meehelpen om de studiereis nog leuker te maken dan de fantastische reis van het afgelopen jaar? Barst je van de reisideeën en het organisatorisch talent? Dan is lid worden van de reiscommissie echt iets voor jou! Voor komend jaar zijn ongeveer vier plaatsen beschikbaar in de reiscommissie. De reis zal vermoedelijk plaats gaan vinden in oktober 2010 gedurende het Kamerreces.

YoHoCo-activiteitencommissie
YoHoCo organiseert door het jaar heen verschillende inhoudelijk en sociale activiteiten voor haar leden. Belangrijke activiteiten van dit jaar waren onder meer het lustrumgala, de zenworkshop en het debat in het kader van de Europese verkiezingen. Voor 2010 wil het huidige bestuur graag een commissie formeren bestaande uit vier personen. Heb je het afgelopen jaar met veel plezier deelgenomen aan de activiteiten en zou je nu zelf willen bepalen welke activiteiten er op het programma komen te staan? Word dan lid van de activiteitencommissie!

15 november 2009

Bezoek Algemene Rekenkamer in februari!

Het geplande bezoek aan de Algemene Rekenkamer op vrijdag 27 november 2009 wordt verplaatst naar de derde week van februari in 2010. Blijf de website in de gaten houden voor de actuele informatie!