22 september 2011

Donderdag 13 oktober - bezoek Nationale Ombudsman

Helaas moest het geplande bezoek aan de Nationale Ombudsman op 15 september jl. worden afgeblazen, omdat er te weinig aanmeldingen waren. Maar niet getreurd, er is een nieuwe kans. Ben jij ook benieuwd naar wat het werk bij de Nationale Ombudsman inhoudt en wat de ambtenaren van Alex Brenninkmeijer daar zoal tegenkomen in hun werk? Ga dan mee naar de Nationale Ombudsman. Op donderdag 13 oktober vanaf ongeveer 15.00 uur (precieze tijdstip volgt) gaan we een bezoek brengen aan de Nationale Ombudsman aan de Bezuidenhoutseweg 151. Schrijf je in via activiteiten.yohoco@gmail.com.

Woensdag 28 september - bezoek Mauritshuis

Altijd al eens het Mauritshuis willen bezoeken? Grijp dan nu je kans! Op woensdag 28 september van 12.00 - 13.00 uur bezoekt YoHoCo het Mauritshuis (Korte Vijverberg 8). Onder begeleiding van een gids krijgen we een rondleiding en uitleg over de tentoonstelling "Dalí ontmoet Vermeer. Moderne Meesters te gast" en ook nog over enkele andere topstukken uit de collectie van het Mauritshuis.

Voor slechts € 5 (voor niet-leden € 25 inclusief lidmaatschap) kun je met ons mee. Meld je snel aan, want vol=vol. Geef je op door een mailtje te sturen naar activiteiten.yohoco@gmail.com. Als je een museumjaarkaart hebt, laat dat dan even weten. Kijk voor meer informatie op www.mauritshuis.nl