22 maart 2012

YoHoCo Lenteborrel op 29 maart!

Nu de zon (hopelijk) steeds vaker begint te schijnen, wordt het tijd voor de lenteborrel van YoHoCo! Deze zal plaatsvinden op donderdag 29 maart 2011 vanaf 17.30 uur bij Barlow (Plein 15-16). Indien nodig zal voorafgaand aan de borrel de loting voor de studiereis plaatsvinden. De eerste drankjes zijn natuurlijk op rekening van YoHoCo. We hopen op jullie komst!

20 maart 2012

YoHoCo går til København!

Ook dit jaar organiseert YoHoCo weer een vijfdaagse studiereis! Dit jaar zullen we Kopenhagen bezoeken van woensdag 17 oktober t/m zondag 21 oktober 2012. In Kopenhagen zullen we langs de Deense Hoge Colleges gaan en gaan we op bezoek bij de lokale Nederlandse ambassadeur. Verder zal er natuurlijk ook voldoende gelegenheid zijn om de stad bij dag en nacht te leren kennen.

Een paar zaken staat al definitief vast. We vliegen op woensdagochtend 17 oktober 2012 vanaf Schiphol naar Kopenhagen. Op donderdag en vrijdag zullen we werkbezoeken afleggen en langs gaan bij onze Deense collega's. Op zaterdag en zondagochtend is iedereen vrij om te doen en laten wat hij of zij zelf wil, maar de reiscommissie zal ook voor de zaterdag een (toeristisch) programma organiseren. Op zondagavond (rond 19.30) zullen we weer op Schiphol landen.

De eigen bijdrage voor de reis is € 225,- per persoon. Hiervoor krijg je de vliegreis, vervoer van en naar het vliegveld en 4 overnachtingen in een hostel/hotel. Alle overige kosten (bijv. lunches, diners, verzekeringen) zijn voor eigen rekening. Wel zijn er misschien lunches en diners bij de werkbezoeken inbegrepen.

Naast de reiscommissie kunnen 19 YoHoCo-leden mee naar Kopenhagen. Aanmelden kan gedurende 12 maart tot en met 26 maart 2012. Dat kan door een mailtje te sturen aan reis.yohoco@gmail.com, met daarin je volledige naam (zoals het in je paspoort staat), geboortedatum en paspoortnummer. Net als voorgaande jaren zullen dit jaar de beschikbare plaatsen naar rato worden verdeeld over de verschillende Hoge Colleges om zo een goede afspiegeling te krijgen van het ledenbestand. De verdeling van de plaatsen voor de studiereis zal worden gebaseerd op het ledenbestand op de dag dat de aanmeldingstermijn sluit (26 maart).

De studiereis van YoHoCo kan al jaren op warme belangstelling rekenen. Dit is ook niet zo gek gelet op alle gedenkwaardige momenten die deze reizen inmiddels hebben opgeleverd. Wil je ook eens verder kijken dan je bureau lang is en samen met collega's van verschillende HoCo's 5 educatieve, mooie en gezellige dagen in Kopenhagen doorbrengen? Wacht dan niet langer en meld je aan!

Voor meer informatie kun je terecht bij de reiscommissie via reis.yohoco@gmail.com