16 mei 2012

Werkbezoek Kabinet der Koningin - woensdag 27 juni

Ben jij ook benieuwd naar wat het werk bij het Kabinet der Koningin inhoudt en wat de ambtenaren daar zoal tegenkomen in hun werk? Ga dan mee naar het Kabinet der Koningin! Op woensdag 27 juni vanaf ongeveer 16.00 uur gaan we een bezoek brengen aan het KdK aan de Korte Vijverberg 3. Meer informatie en gelegenheid om je aan te melden volgt, maar noteer deze datum alvast in je agenda!

EK2012! – woensdag 13 juni

Met het EK voor de deur beginnen ook de voetbalhartjes sneller te kloppen. Op 13 juni speelt Nederland om 20:45 uur tegen Duitsland. Om ons dreamteam te steunen in de strijd om de wraak van ’74 scharen we ons graag met zijn allen in een gezellige bar voor het EK-scherm.. Uiteraard zijn de eerste drankjes op kosten van YoHoCo. Een exacte locatie hebben we nog niet maar een optie is bijvoorbeeld het Plein. Van te voren kunnen we met een aantal mensen in de buurt eerst nog wat eten. Het zou leuk zijn als je daar bij aansluit (het eten is wel op eigen kosten). Lijkt jou dit leuk mail dan naar: activiteiten.yohoco@gmail.com (zet in de onderwerp regel: EK borrel).

Pre-Zomerborrel! – donderdag 31 mei

Op donderdag 31 mei organiseert YoHoCo weer een borrel. Hopelijk wordt het zonnig, dan kunnen we alvast goed van start met de zomer. Deze borrel wordt gehouden bij De Haagsche Kluis (Plein 20) en begint om 17.30 uur. Heb je zin in een gezellig avond, kom dan langs bij De Haagsche Kluis! De eerste drankjes zijn voor rekening van YoHoCo. We rekenen op jullie komst!

YoHoCo doet mee aan pubquiz!

Op donderdag 24 mei doet YoHoCo mee aan een pubquiz. De quiz begint om 20.30 uur (duurt ongeveer 2 uur) en vindt plaats in O'Casey's, Noordeinde 140. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar activiteiten.yohoco@gmail.com. Er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Deelname is gratis (inclusief 2 drankjes). Om 18.30 uur zal een aantal mensen gaan eten bij O'Casey's. Het zou leuk zijn als je daar bij aansluit (het eten is wel op eigen kosten). We hopen op jullie komst!