07 december 2012

Talent gezocht!

ReisCie 2013 Wil jij volgend jaar meehelpen om de studiereis nog leuker te maken dan de fantastische reis van het afgelopen jaar? Barst je van de reisideeën en het organisatorisch talent? Dan is lid worden van de reiscommissie echt iets voor jou! Voor komend jaar is een aantal plaatsen beschikbaar in de reiscommissie. De reis zal vermoedelijk plaats gaan vinden in oktober 2013 gedurende het Kamerreces. Voor meer informatie kun je terecht bij de huidige voorzitter van de reiscommissie via bestuur.yohoco@gmail.com. Aanmelden voor 17 december Heb je interesse in deze functie bij YoHoCo? Mail dan voor maandag 17 december een korte motivatie naar bestuur.yohoco@gmail.com.

Talent gezocht!

Bestuur 2013 Het bestuursjaar 2012 begint zijn einde te naderen en daarmee is een bestuurswisseling aanstaande. Het huidige bestuur heeft dit jaar met veel plezier leiding gegeven aan YoHoCo, maar een deel daarvan zoekt nu opvolgers om het stokje aan over te dragen. Lijkt het jou leuk om bij alle Hoge Colleges mensen te leren kennen, activiteiten te organiseren en YoHoCo nog groter te maken? Geef je dan op voor een bestuursfunctie! Het bestuur van YoHoCo bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een bestuurslid reis en twee bestuursleden activiteiten. Mocht je meer informatie willen over een bepaalde functie, dan kan je terecht bij de huidige bestuursleden door te mailen naar bestuur.yohoco@gmail.com. Aanmelden voor 17 december Heb je interesse in een functie bij YoHoCo? Mail dan voor maandag 17 december een korte motivatie naar bestuur.yohoco@gmail.com.

18 december - YoHoCo filmavond

Als laatste activiteit van dit jaar zullen we op dinsdag 18 december een filmbezoek afleggen. Naar welke film we gaan zeggen we nog even niet, maar het belooft een mooie film te worden. We sturen hier binnenkort nog nadere info over rond (o.a. eventuele eigen bijdrage). Wil je je nu al opgeven? Laat het ons weten via activiteiten.yohoco@gmail.com.