12 augustus 2015

                          

Terugblik: Lunchpauzebezoek beeldententoonstelling Vormidable
Op donderdag 9 juli bracht YoHoCo rond lunchtijd een bezoek aan de beeldententoonstelling Vormidable op het Lange Voorhout. De vriendelijke gids vertelde ons van alles over de beelden, gemaakt door gevestigde en opkomende Vlaamse kunstenaars. Wat ons vooral opviel, was de diversiteit. Zowel figuratieve als abstracte kunstwerken hebben een plekje gevonden binnen deze tentoonstelling. Na de inspirerende rondleiding kon iedereen weer fris aan het werk.

04 augustus 2015

Terugblik: Interdepartementaal beachvolleybaltoernooi


Op donderdag 23 juli hebben twaalf sportieve YoHoCo-leden meegedaan aan het interdepartementale beachvolleybaltoernooi  In twee teams werden wedstrijden gespeeld tegen onder meer het ministerie van BZK en I&M. Helaas was voor geen van beide teams de eindoverwinning weggelegd, maar de gezelligheid maakte dit ruimschoots goed!

Aan het begin van de avond genoten de deelnemers van een heerlijke borrel en BBQ bij strandtent Soomers. De meeste YoHoCo-deelnemers hadden nog lang geen genoeg van het strand en de gezelligheid; er werd tot in de laatste uurtjes gebeachvolleybald.