02 mei 2007

Mei Match Maand

Mei Match Maand…! Van Jong VenW – geef je snel op!
Ben je benieuwd naar hoe het er bij een ministerie aan toe gaat? Heb je wel eens de gedachte gehad om ook daadwerkelijk bij een ander ministerie te gaan kijken? Of juist te kijken bij een commercieel bedrijf hoe het reilt en zeilt? Of zit je bij een consultancy bureau en wil je met eigen ogen zien hoe verrassend de rijksoverheid kan zijn? Of wil je juist kennis vergaren binnen je eigen vakgebied? Of …of …of…? Wil jij een match aangaan met een andere organisatie? En bied je daarbij ook een kijkje in je eigen keuken? Dan is de MeiMatchMaand zeker iets voor jou!

JongVenW organiseert samen met JongEZ, JongLNV, JongVROM, JongVWS, De Nieuwbouw en Deloitte & Touche de MeiMatchMaand. Naast het vergaren van kennis, het bevorderen van de samenwerking en het opdoen van leuke contacten dagen we je ook uit om na te denken én de discussie aan te gaan. Het thema is ook daarom: Kijk eens over je grenzen heen!

Aanmelden: Op www.jongvenw.nl kun je zelf een match maken en wie weet word je gematched. Houd daarom in de maand mei ruimte vrij in je agenda voor een match(es)!

Voor vragen: Peterianne van Oel, peteriannevanoel@minvenw.nl