13 november 2013

Talent gezocht voor bestuur 2014 en reiscie 2014!

Bestuur 2014
Het bestuursjaar 2013 begint zijn einde te naderen en daarmee is een bestuurswissel aanstaande. Het huidige bestuur heeft dit jaar met veel plezier leiding gegeven aan YoHoCo, maar een deel daarvan zoekt nu opvolgers om het stokje aan over te dragen. Lijkt het jou leuk om bij alle Hoge Colleges mensen te leren kennen, activiteiten te organiseren en YoHoCo nog groter te maken? Geef je dan op voor een bestuursfunctie! Het bestuur van YoHoCo bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een bestuurslid reis en twee bestuursleden activiteiten. Mocht je meer informatie willen over een bepaalde functie, dan kan je mailen naar bestuur.yohoco@gmail.com.

ReisCie 2014
Wil jij volgend jaar meehelpen om de studiereis nog leuker te maken dan de fantastische reis van het afgelopen jaar? Barst je van de reisideeën en het organisatorisch talent? Dan is lid worden van de reiscommissie echt iets voor jou! Voor komend jaar is een aantal plaatsen beschikbaar in de reiscommissie. De reis gaat naar Rome of Athene en zal vermoedelijk plaats gaan vinden in oktober 2014 gedurende het Kamerreces. Voor meer informatie kun je mailen naar bestuur.yohoco@gmail.com.

Aanmelden uiterlijk 2 december
Heb je interesse in een functie bij YoHoCo. Mail dan uiterlijk maandag 2 december een korte motivatie en je eventuele voorkeur voor een bepaalde bestuursfunctie naar bestuur.yohoco@gmail.com.